Tags

, ,

Een retailer met humor, en nog een leuk eigentijds soort humor ook. Tussen alle bakken ijs zet hij een bak ijsklontjes neer met een tekst dat er geen allergenen en ook geen calorieën in zitten. Gevat en opvallend. En toch..

Al snel reageren de eersten met een allergie dat zij zich geschoffeerd voelen door deze actie en dat het echt niet leuk is een allergie te hebben. Na alle ophef biedt de ijsmaker zijn excuses aan. Zo was het niet bedoeld. Je kunt het hier nalezen als je het gemist hebt.

Op zijn minst weer een opmerkelijke gebeurtenis. Weer is er iemand gekwetst en weer vindt die persoon dat haar kwetsuur zo belangrijk is dat de hele wereld het moet weten. De wereld zit vol  met gekwetsten die zichzelf op geen enkele manier kunnen relativeren. Integendeel, zij nemen zichzelf heel erg serieus. Volstrekt humorloos. En waarom?

Omdat verder niemand hen meer serieus neemt, maar gewoon capituleert. Liever capituleren dan online de shit over je heen krijgen. Meer is het niet.

Wie lacht niet, die de mens beziet.