Tags

, , ,

Dezer dagen lees ik de verschillende verkiezingsprogramma’s, dus ook dat van de PVV. Daar ben je zo doorheen overigens. Heel de toekomst van het geliefde Vaderland waar onze identiteit is verankerd, in zowel bloed als bodem, past op één A4tje.

Meer woorden wil de PVV niet vuil maken aan ons land. Maar goed.

Lezen dus. Na de redelijke eentonigheid van punt 1, een opsomming van onhaalbare eisen, op naar punt 2. Over de EU. En dan wat later kom je aan bij punt 7. Daar lees ik wederom over van alles wat gestopt moet worden, echt positief en opbouwend wil het maar niet worden. En wat lees ik daartussen? Innovatie!

De PVV wil geen geld meer besteden aan innovatie! Het staat er echt.

Zij zijn daar nog dommer dan ik dacht. Daarom deze open brief aan PVV stemmers.

Beste (potentiële) PVV stemmer,

Lees het verkiezingsprogramma van de PVV. Lees het langzaam. Sta stil bij ieder woord en iedere zin. Denk na over onze Grondwet en dat dat niet voor niets de Grondwet heet. Dat je die niet zomaar kunt veranderen. Hoogstens door middel van een staatsgreep. Maar ja, dat is ook zo wat. Die lopen altijd slecht af voor gewone mensen zoals u en ik.

Sta ook even stil bij punt 7: geen geld meer naar innovatie!

Beseft u wat u ok vindt als u PVV stemt? Beseft u bijvoorbeeld dat:

de TV het gevolg is van innovatie, dat dat ook geldt voor bijvoorbeeld uw kankermedicijnen, voor de auto waarin u rijdt, het vliegtuig waarmee u vliegt, de pinpas waar u mee betaalt, de centrale verwarming in uw huis, de koelkast waar u uw bier bewaart, uw bier, uw eten, het ziekenhuis waar uw kind wordt opgenomen, de tv waar u naar kijkt, uw hele leven kortom. Beseft u dat alles wat u bent, doet, aanraakt, gebruik van maakt een gevolg is van innovatie?

en dat Nederland een van de welvarendste landen ter wereld is dankzij alle innovaties? Soms noodgedwongen door bijvoorbeeld de Watersnoodramp ooit. Daar is de innovatie uit voortgekomen die we Deltawerken noemen. Een geweldig exportproduct.

Naar al die innovatie mag dus geen geld meer!

Beste PVV stemmer, als u stemt op de PVV dan moet u consequent zijn en alle producten die het gevolg zijn van innovatie, ja ook uw smartphone, direct de deur uitdoen. Dan toont u te snappen waarvoor u stemt.

Als u PVV stemt dan gaat u zelf ook terug naar een ander land, dat van pakweg 500 jaar geleden. Als dat is wat u wilt, ga vooral uw gang. Ik zal zeker niet volgen.

Met vriendelijke groet,

Dick

Nu weet ik best dat er als tegenwerping zal komen dat andere partijen ook dingen opschrijven die niet iedereen onderschrijft. Dat is waar. Maar kom op zeg, als je maar 1 A4tje produceert dat staan daar echt de allerbelangrijkste punten op. De enige zeg maar gerust. Dan zijn dat dus de punten waar je het sowieso mee eens moet zijn.

Wat een stel.